Nyhed

Jacob Dinesen vil samle alle fans til to koncerter

GAFFA.dk - Alt om musik

Den unge sønderjyde Jacob Dinesen har spillet mere end 100 koncerter landet over, og da de alle har været udsolgte, er mange fans gået forgæves. Det vil den sønderjydske rocksanger nu råde bod for med to store koncerter i henholdsvis Arena Aabenraa den 27. april og Forum København den 28. april.

I november 2016 udgav Jacob Dinesen sit andet album Brace Against the Storm, som gik direkte ind på hitlistens førsteplads, og den kun 21-årige sanger har siden haft travlt med at følge med den voksende efterspørgsel med talrige koncerter rundt på landets spillesteder og festivaler.

Men på trods af den meget lange række af koncerter, måtte mange fans se sig slået, da det ikke lykkedes dem at få billetter til de udsolgte shows. Derfor ønsker Dinesen nu at samle sit publikum under ét og samme tag til to helt særlige arrangementer i hver sin landsdel – både så ingen (forhåbenligt) skal gå forgæves til hans koncerter, samt for at genskabe og samle alt det bedste fra de mange fantastiske oplevelser, han har delt med publikum på sine turnéer rundt om i Danmark. 


Koncerterne fejrer samtidig en forrygende periode for Jacob Dinesen og markerer samtidig startskudet for det næste kapitel for sangeren.

Den sønderjydske sanger er for tiden bosat i Aarhus, hvor GAFFA tilbage i foråret mødte ham til en snak om hans succes:

– Det er fuldstændigt overvældende. Det er lidt surrealistisk, når man bare har været vant til at passe sig selv. Jeg har jo altid været sådan en, der tager én dag ad gangen. Nu kan jeg i nogle perioder gå og passe mig selv, og i andre perioder er jeg lige pludselig blevet stoppet, mens jeg er ved at købe danskvand eller frikadellefars i Føtex.


Koncerterne er de eneste to i foråret og finder sted i Arena Aabenraa den 27. april og i Forum København den 28. april.

ANNONCE