Nyhed

Barmhjertige Beyoncé: Hjælper ofre for naturkatastrofer

GAFFA.dk – Alt om musik

Beyoncé er teamet op med den colombianske sanger J Balvin og den franske sanger og producer Willy William til et remix af duoens nummer ”Mi Gente”. Indtægterne doneres til hjælpeorganisationer for mennesker, der er berørte af de nylige naturkatastrofer, der har hærget i Caribien.

”Jeg donerer mine indtægter fra denne sang til hjælpeorganisationer for Puerto Rico, Mexico og andre berørte caribiske øer,” skriver den amerikanske popstjerne i et opslag på Instagram med et klip af det nye nummer. Herudover henviser hun videre til privathjælpeorganisationen BeyGOOD, hvor hun har lavet en liste over en række andre nødhjælpsorganisationer, der i skrivende stund arbejder for de katastroferamte.

Artiklen fortsætter under billedet.


Det var uden forvarsel, at Beyoncé for nogle timer siden udgav remixet af ”Mi Gente”, hvis originaludgave blev udgivet tidligere i sommer af J Balvin og Willy William. Over det genre-fusionerende dansenummer, der blander afrikanske, caribiske og elektroniske toner sammen, synger Beyoncé både på spansk og engelsk.


”Lift up your people/ From Texas to Puerto Rico/ Dem islands to Mexico,” synger hun med henvisning til de mange tragedier resulteret af Orkanen Harvey, Irma og Maria samt jordskælvene i Mexico siden slutningen af august i år. Lyt til det nye nummer herunder.

ANNONCE