Stjerneskuddet Hjalmer synger om den uønskede forelskelse

Stjerneskuddet Hjalmer synger om den uønskede forelskelse

Så er der nye toner fra Odenses unge spillemand – med assistance fra Shaka Loveless.

Hjalmers nye single har fået titlen ”Smukkeste Problem” og er skrevet sammen med Shaka Loveless; eftersigende på en hyggelig forårsdag, hvor de sad og jammede på deres respektive guitarer i et studie.

I fælleskab komponerede de melodien, og ifølge de to artister skrev teksten næsten sig selv. ”Smukkeste Problem” handler om de tidspunkter i livet, vi alle kender, hvor man har besluttet sig for én ting, og så går tingene selvfølgelig aldrig efter planen alligevel. 

Artiklen fortsætter under billedet

 

Måske laver vi en julesang, som I kan høre på efterårstouren? #hjalmer #hjalmermusic

Et opslag delt af Hjalmer (@hjalmermusic) den

Hjalmer synger om den stormende forelskelse, der altid rammer, lige når man endelig har besluttet sig for at bruge tid på sig selv, gå i cølibat og nyde sit eget selskab. Om samarbejdet siger han:

– Det har været en stor oplevelse at skrive den her sang med Shaka Loveless. Det gav mig et helt nyt perspektiv og tog min musik et nyt og spændende sted hen, hvor den ikke har været endnu. Jeg er meget taknemmelig for, at en så erfaren og dygtig mand vil lave musik med mig, fortæller Hjalmer.

Den unge sangskriver med den klare stemme udgiver sin debut-ep den 13, oktober og følger op med en efterårsturné som starter den 2. november i Struer og slutter den 2. december i Greve.

Du kan høre singlen herunder.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA