Nyhed

Opdatering: Mindst 20 døde og 100 sårede i Las Vegas

GAFFA.dk - Alt om musik

Politiet melder nu over 20 døde og over 100 sårede, skriver the Guardian, CNN og andre nyhedsmedier. 

I nat amerikansk tid fandt et skyderi sted under Route 91 Harvest - en country-festival. Dødstallet er netop steget markant og ifølge politiet er der stadig gang i efterforskningen af episoden. Den officielle melding fra byen er, at folk skal holde sig væk fra den sydlige ende af the Vegas Strip og Mandalay Bay Hotel og Casino. Politiet bekræfter samtidig at gerningsmanden er blevet skudt og dræbt.

De eftersøger nu en asiatisk kvinde, der er blevet set sammen med gerningsmanden, men politiet understreger, at hun ikke er mistænkt i sagen. Gerningsmanden beskrives som en "lone-wolf", og politet mener på nuværende tidspunkt, at han har handlet alene. Derfor mener de heller ikke, der er nogen trussel længere.

Ud over en lang række civile, er der også politibetjente blandt de døde. Vidner fortæller, at skudene blev affyret fra en af de øverste etager på hotellet ud over koncertpladsen.

Las Vegas politet skriver på deres twitter-profil, at de også efterlyser to køretøjer. Der er tale om en Hyundai Tucson Nevada/114B40 og en Chrysler Pacifica Nevada/79D401.


GAFFA følger sagen...


 

 

 


 

ANNONCE