Nyhed

Biebers manager: ”Jeg svigtede ham dag efter dag”

GAFFA.dk – Alt om musik

Justin Biebers manager Scooter Braun har lukket op for fortiden med popsangeren i et interview med Wall Street Journal, hvor det fremgår, at han var bange for Biebers helbred under sammenbruddet i 2014.

Her er årets største Bieber-bommerter” var titlen på en artikel, som GAFFA skrev tilbage i december for tre år siden. For 2014 var mildt sagt et hektisk år for den unge popstjerne. Fra at kaste adskillige æg på naboens hus til at blive anholdt for at køre bil i spirituspåvirket tilstand var Bieber herudover sagsøgt for vold mod en limousinechauffør og ude med en offentlig undskyldning efter at have moret sig med at fortælle racistiske vittigheder.

Nu har popstjernens manager Scooter Braun fortalt yderlige detaljer om Biebers såkaldte bommerter i et interview med Wall Street Journal (kræver betaling).


– Jeg svigtede ham dag efter dag. Vi levede i et helvede, fordi han var på et så mørkt sted, siger manageren, der var bange for popstjernens helbred.

– Nogle af industriens største folk, der var investeret i Justins karriere, sagde til mig: "Det er forbi. Fokuser på noget andet. Den dreng er færdig", fortæller Scooter Braun og fortsætter:

– Men jeg havde givet ham et løfte, da han var 13 år, at jeg aldrig ville give op med ham. Jeg vil fortsætte med at holde det løfte… Jeg tror, han har set det værste af sig selv, og at se ham rejse sig igen var fantastisk.


Is it too late now to say sorry?

Og rejse sig gjorde han. I forbindelse med albummet Purpose, der blev udgivet i november 2015, transformerede Bieber sig fra teenageidol til en fuldvoksen superstjerne. Det var slut med grydehår, sukkersøde kærlighedssange og Disney-kæresten Selena Gomez. Justin Bieber var nu en tatoveret bad boy med afbleget hår og en hang til tropical house. Pludselig var det street at være Belieber. Og undskyldningen var trods alt ret god.

LÆS OGSÅ: 11 essentielle opture for Justin Bieber

ANNONCE