Er det her sandheden fra Saveus?

Er det her sandheden fra Saveus?

Saveus har efter et par uges usædvanlig opførsel på de sociale medier udgivet singlen ”Watch the World”. Men er ”Watch the World” svaret på bandets sandheds-skattejagt, eller er det blot endnu en ledetråd?

Skattejagten blev indledt på de sociale medier, da Saveus opfordrede folk til at ringe til et bestemt telefonnummer for at få adgang til sandheden. Sidenhed er der løbende blevet afsløret koder på bandets forskellige profiler.

Det seneste element blev delt på både Facebook og Instagram i går. Her ser man en video af frontmand Martin Hedegaard stående foran den tekst, der blev afsløret tidligere i jagten. Imens taler en kvindelig stemme ind over den næsten stilstående video og fremprovokerer en næsten kult-agtig stemning. Hun messer, at vi alle leder efter Gud, for at få svar på spørgsmålet: Hvorfor lider jeg?

I tekstfeltet til den mystiske video står ganske simpelt: WATCH THE WORLD.

Artiklen fortsætter under videoen.

 

WATCH THE WORLD

Et opslag delt af SAVEUS (@saveus) den

”Watch the World”, som er produceret af Kanye Wests personlige lyd-guru, Andrew Dawson er ude som single i dag, men spørgsmålet er så, om Saveus-sandheden er at finde i denne sang, eller om den bare er endnu en ledetråd i skattejagten?

I hvert fald er sandhed et klart tema i sangen, hvilket særligt kommer til udtryk i tekststykket: ”I was by far the most truthful you ever had in your life / But now you want to put the truth aside / Truth protect your pride” eller i C-stykket, hvor der blandt andet bliver sunget: ”The system keeps the truth untold”.

Hør sangen her.

 


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA