Politiet har massivt fokus på aftenens Gilli-koncert

Politiet har massivt fokus på aftenens Gilli-koncert

30 mennesker kom i slagsmål for to uger siden, da rapperne Gilli, MellemFinga'Muzik og Benny Jamz, også kendt som Molotov Movement, spillede i Odense. I aften gæster de Train i Aarhus, og politiet kommer også. Det skriver Aarhus Stiftstidende.

En tilsyneladende vellykket Molotov Movement-koncert på Posten i Odense blev for et par uger siden afbrudt, da et slagsmål brød ud på koncertens forreste række. Slagsmålet blev angiveligt startet, da en person fra scenen slog en person blandt publikum.

Derfor er både politi og arrangører ekstra opmærksomme på sikkerheden til aftenens Molotov Movement-koncert. Sideløbende går der også rygter om, at medlemmer fra den udskældte bande Loyal to Familia har planer om at møde op til koncerten.

Kommunikationsrådgiver ved politiet, Jakob Christiansen, siger til stiften.dk, at politiet ikke ønsker at udtale sig om klientellet, som politiet holder et vågent øje med. "Vi er opmærksomme på koncerten i aften, men vi fortæller ikke, hvor mange mand vi møder op med", siger han. "Vi er orienterede om, hvad der skete til koncerten i Odense.

Efter den voldelige episode til koncerten i Odense har Morten Østlund, leder af spillestedet Posten, udtalt, at det var sidste gang, Molotov Movement har optrådt på spilletstedet.

Vi har, ligesom Stiften, forsøgt at få en kommentar fra Trains direktør Carsten V. Nielsen, men uden held. Der er stadig få billetterne tilbage til koncerten. 


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA