P6 BEAT rocker Koncerthuset for sjette gang

P6 BEAT rocker Koncerthuset for sjette gang

Billedet: Baby Woodrose fra P6 BEAT Rocker Koncerthuset 2017

P6 BEAT Rocker Koncerthuset lørdag den 13. januar 2018 for sjette gang. Billetsalget åbner i morgen onsdag kl. 10.00, og man skal være hurtig på tasterne, hvis man vil med, sidste år udsolgte billetterne på 40 min. Programmet og de optrædende vil blive offentliggjort snart.

Igen i år trykker P6 BEAT den af i Koncerthuset, hvor både publikum og lyttere hjemme i stuerne vil få fornøjelsen af alle de optrædende kunstnere i korte, intense liveshows – og det inkluderer både koncerter siddende i koncertsalen og koncerter stående i foyeren.

Aftenen bliver dirigeret af P6 BEAT-værterne som konferenciers. Vært på Musiktjenesten på P6 BEAT Rune Hedeman siger om aftenen:

”P6 BEAT Rocker er for mig personligt den bedste måde at starte et nyt musikår. Arrangementet ligger først i januar, så sammen deler vi med lytteren en dejlig nytårspunch af det allerbedste af vores kanals musik. Det kan næsten ikke bliver bedre”, fortæller han til dr.dk. 

Instafoto af Kira Skov som optrådte til dette års show tilbage i januar:

 

KIRA #P6BEATROCKER #p6beat @kiraskov Foto: DR Presse

Et opslag delt af P6 BEAT (@p6beat) den

Hele arrangementet vil som vanligt blive sendt live i radioen, det er nemlig også meget vigtigt, at de trofaste P6 BEAT-lyttere får oplevelsen.

”Der er langt flere mennesker, der oplever arrangementet i radioen end i salen. Så vi gør os meget umage med at få oplevelsen til at række ud af Koncerthuset og helt ind i ørene på dig, der lytter med på afstand. Den gode oplevelse skal gælde, når du oplever det direkte i din radio, eller når du bagefter kan nyde musikvideoerne fra salen,” fortæller P6 BEAT’s redaktionsleder Christina Høier til dr.dk.

Billetsalget starter i morgen onsdag den 11. oktober kl. 10.00.

Opdatering per 11. oktober klokken 11: Koncerten blev udsolgt på 35 minutter.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA