Hitlisten: Kommer Fie Laursen i top 10 med singlen "Top 10"?

Hitlisten: Kommer Fie Laursen i top 10 med singlen "Top 10"?

Det er onsdag og dermed tid til offentliggørelsen af de officielle danske hitlister for uge 40. I denne uge finder vi en nyhed på førstepladsen af albumhitlisten, nemlig Poul Krebs, der går ind med sit nye album Maleren og delfinerne på bugten. Han skubber dermed sidste uges førsteplads Ed Sheeran ned på andenpladsen. Sheeran har dog stadig dansk hitlisterekord ved at have ligget i 27 uger i toppen med sit album Divide. Nummer tre er Post Malone og Stoney.

LÆS OGSÅ: Ed Sheeran slår dansk hitlisterekord

Næste nyhed i top 40 på albumhitlisten er David Gilmour, der går ind som nummer 21 med Live at Pompeji fulgt af Miley Cyrus og Younger Now på 25. pladsen og Demi Lovato og Tell Me You Love Me som nummer 31.

Tracklisten toppes igen i denne uge af Post Malone feat. 21 Savage og "Rockstar", mens Node er en nyhed på andenpladsen med "Gi' mig det hele", og som nummer tre møder vi Sam Smith og "Too Good at Goodbyes". Sidste nyhed i top 40 er bloggeren Fie Laursen, der ikke (endnu da) kommer helt i top 10 med sin nye single "Top 10", der går ind som nummer 12. Forgængeren "Justin" kom dog i top 10 på Spotify, som Fie Laursen synger om på den nye single.

LÆS OGSÅ: Kan et brand bære en musikkarriere?

Bisse topper vinylhitlisten med 19.6.87, mens den mest spillede sang på den danske radioer er en tidligere etter, Rasmus Seebachs "2017".

Se alle ugens danske hitlister her.

Hør Post Malone feat. 21 Savage med "Rockstar":


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA