Nyhed

Bekræfter massive koncerter i Europa

GAFFA.dk – Alt om musik

Foo Fighters vender næsen mod kontinentet igen næste sommer – kan vi håbe på et Danmarksbesøg?

Efter at have teaset britiske fans med en række Twitter-meldinger de sidste dage har Foo Fighters netop annonceret tre store koncerter i Manchester og London næste sommer.

LÆS OGSÅ: Foo Fighters: Ikke lige sjovt at synge egne karaokesange


Tirsdag den 19. juni 2018 kan det amerikanske rockband opleves på Etihad Stadium i Manchester, før de tager turen videre til London Stadium fredag 22. juni og lørdag 23. juni. Det skriver musikmediet NME.

Artiklen fortsætter under billedet

Nyheden kommer ugen efter, at Foo Fighters fronter sin egen festival ”Cal Jam” i en park i San Bernardino, California. De har inviteret artistkollegaer som Queens of the Stone Age, Liam Gallagher, The Kills, Wolf Alice og mange flere.

Foo Fighters scorede fem stjerner af GAFFAs anmelder for deres seneste album, Concrete and Gold.

LÆS OGSÅ: Dave og drengene lyder tændte og revitaliserende på album nummer ni


”Alt i alt er Foo Fighters niende album er en medrivende affære, der ubesværet matcher bandets tidligere karrieremæssige og kunstneriske højdepunkter. De solide stjernestunder og potente pletskud står på spring på et album, der nu også rent musikalsk bringer bandet tilbage i sværvægterposition,” skriver anmelderen.

Det blev også til fem GAFFA-stjerner, da gruppen spillede på årets Roskilde Festival. Anmelder Keld Broksø skrev blandt andet: "Når nu man ikke har et virkeligt supernavn på årets Roskilde Festival – og et program i øvrigt af let svingende kvalitet – så blev Foo Fighters et godt bud på en samlende faktor efter en svedig energisk indsats, som denne anmelder vil huske tilbage på med glæde som en overbevisende salut i 25-året for EM-sejren."

LÆS OGSÅ: Foo Fighters gav overbevisende salut i 25-året for EM-sejren


ANNONCE