Nyhed

Marcus & Martinus tilbage til Danmark

GAFFA.dk – alt om musik

Den populære norske teenagepopduo Marcus & Martinus giver koncert i Jyske Bank Boxen fredag den 9. februar og i Royal Arena lørdag den 10. februar

Duoen har tidligere i år givet to store danske koncerter, nemlig i Royal Arena i marts og i Jyske Bank Boxen i september, og nu kommer de så tilbage. Denne gang med deres nye, tredje album "Moments" i rygen. Albummet udkommer 17. november.

– "Moments” handler ikke om at se sig tilbage, men om nuet. Den handler om alle de øjeblikke, vi oplever på denne fantastiske rejse. Det er som at leve i et eventyr fuld af øjeblikke, fortæller Marcus i en pressemeddelelse, og Martinus tilføjer:


– Det er ikke kun, når vi spiller i kæmpe arenaer foran tusinder af fans, men for eksempel også min brors latter, når jeg fortæller en joke og de oplevelser, vi har sammen, når vi rejser. De øjeblikke, når vi møder vores fans og ser deres glade ansigter. Vi håber at få mange flere af den slags øjeblikke næste år.

Singleforløberen ”Make You Believe In Love” er produceret af marokkansk-svenske RedOne – en af de mest succesfulde producere i verden og en mand, der har haft globale hits med superstjerner som Lady Gaga, Jason Derulo, One Direction, Nicki Minaj, Jennifer Lopez og Pitbull.

– Jeg prøver altid at skrive positive sange, der får mennesker verden rundt til at føle sig godt tilpas. Og denne her er ingen undtagelse, det er en fejring af kærlighed, siger RedOne om nummeret.

Artiklen fortsætter under sangen

To dråber vand


Tvillingerne fra Trofors i Nordland var bare ti år gamle, da de vandt Melodi Grand Prix Junior i 2012 med sangen "To dråper vann".


I 2015 hittede de med debutalbummet "Hei" og singlen "Plystre på deg". Derefter fulgte det store hit "Elektrisk" feat. Katastrofe, som gjorde Marcus & Martinus til de yngste norske kunstnere nogensinde til at streame platin.

I 2016 udsendte duoen deres første engelsksprogede album, "Together", udgav bogen "Vår Historie" og tv-serien "MM News" på TV Norge. Dertil spillede de to gange for et udsolgt Oslo Spektrum og brød igennem i nabolandene Sverige og Danmark. Samme år modtog de tre Spellemann-nomineringer (det norske svar på Danish Music Awards).

Filmen om Marcus & Martinus, "Sammen om drømmen", havde premiere i januar 2017 i Norge, Sverige, Danmark og Finland og fik ifølge koncertarrangøren Live Nation den bedste åbningsweekend for en norsk dokumentar nogensinde med over 75.000 besøgende i Norge alene. Under Spellemann-uddelingen samme måned blev drengene kåret til "Årets Spellemann".

GAFFAs anmelder Ida Borchersen Hansen var godt tilfreds med Marcus & Martinus' album "Together", som hun tildelte fire stjerner og blandt andet skrev følgende om: 


"Deres musik er ung, hip og taler til enhver teenagers hjerte. Der er tale om gode, catchy tekster og rytmer, som ingen vil kunne stå stille til. Girls, Go Where You Go og Hey You er gode eksempler på dette. Der er masser af energi på albummet, men duoen kan også sagtens komme ned i tempo. Without You er en ballade, som giver et godt pusterum, og lytteren får også lige lov at høre tvillingernes flotte engelsk."

LÆS OGSÅ: Nyt teenguld med fremtid

GAFFAs anmelder Rasmus Heide og ikke mindst hans syvårige søn var meget begejstret for koncerten i Royal Arena i marts. De tildelte den fem stjerner og skrev blandt andet:


"Det ni hoveder store band sikrer, at sangene fremstår levende og videreudviklet fra de indspillede versioner, vi kender så godt gennem døren til børneværelset derhjemme. De 11 dansere i mørkt tøj virker underligt usynlige på den store scene, så deres berettigelse forsvinder lidt. Til gengæld er der flotte videoeffekter på den store skærm bag scenen. Så effektfulde er de, at junioranmelderen senere på vej hjem i bilen kan skelne og genfortælle, hvad der præcist kørte på storskærmene under hvilke sange.

Men faktisk betragter han mest den første del af koncerten med åben mund og benovelse – og lejlighedsvise udbrud som ”Den her elsker jeg!” I hans alder får man ikke adgang til arenaens store gulv, men hans udsigt er også bedre fra vores siddepladser. Nede i de sammenpressede forreste rækker kæmper pigerne for at bevare øjeblikket gennem et miks af tårer og tændte mobilkameraer. ”MM”, står der i panden på dem."

LÆS OGSÅ: Hviiin!!! Norsk hoppepopfest indfriede de indviedes forventninger


Billetsalget starter lørdag 21. oktober kl. 12.00

ANNONCE