Ugens hitlister: Optur for Phlake, nedtur for Fie Laursen

Ugens hitlister: Optur for Phlake, nedtur for Fie Laursen

Det er onsdag og dermed tid til offentliggørelsen af de officielle danske hitlister for uge 41. I denne uge finder vi en nyhed på førstepladsen af albumhitlisten, nemlig Phlake, der går ind med deres andet album, Weird Invitations. Ed Sheeran ligger også i denne uge på andenpladsen med Divide, mens nummer tre er Khalid og American Teen. Sidste uges etter, Poul Krebs og Maleren og delfinerne på bugten er faldet langt ned ad listen til nummer 32.

LÆS OGSÅ: Phlake – de ufrivillige stjerner

Næste nyhed i top 40 på albumhitlisten er Carl Emil Petersen fra hedengangne Ulige Numre. Han går ind som nummer 8 med sit første soloalbum Natradio fulgt af Sleiman og ep'en Alt eller intet på 35. pladsen.

Tracklisten toppes igen i denne uge af Post Malone feat. 21 Savage og "Rockstar", mens Logic feat. Alessia Cara og Khalid ligger nummer to med "1-800-273-8255" – sangens hidtil bedste placering – og som nummer tre møder vi ligesom i sidste Sam Smith og "Too Good at Goodbyes".

Øverste nyhed er Lukas Graham og "Off to See the World", deres bidrag til My Little Pony-soundtracket, en sang der går ind som nummer 14. De er efterfulgt af Phlake og "Ikea Episodes" (nummer 31), Charlie Puth med "How Long" (nummer 36) og Kygo featuring Justin Jesso med "Stargazing" på en 37. plads.

I sidste uge gik bloggeren Fie Laursen ind som nummer 12 med sin single "Top 10". I denne uge er hun dog kommet længere fra top 10, idet sangen er faldet til en 29. plads.

LÆS OGSÅ: Kan et brand bære en musikkarriere?

Carl Emil Petersen topper vinylhitlisten med Natradio, mens den mest spillede sang på de danske radioer er Pinks "What About Us", der går op fra sidste uges andenplads og har sin første førsteplads.

Se alle ugens danske hitlister her.

Se tekstvideoen til Phlakes "Ikea Episodes":


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA