Nyhed

Foo Fighters udgiver støttesang til præventionscenter

GAFFA.dk - Alt om musik

Den nye Foo Fighters-single ”Soldier” er en del af kompilationen 7-inches for Planned Parenthood, som samler penge ind til det amerikanske præventionscenter.

”Soldier” var oprindeligt skrevet til at være på Foo Fighters' seneste album Concrete and Gold, men blev valgt fra i den endelige produktion, så for fans af bandet er det næsten som at få et bonusnummer fra det anmelderroste album.

Artiklen fortsætter under sangen.


7-inches for Planned Parenthood, som sangen nu optræder på, byder også på musik fra Bon Iver, Björk, St. Vincent og mange flere. Initiativet til pladen blev taget af aktører i musikbranchen, blandt andre Matt Berninger fra albumaktuelle The Nationals. Om projektet har initiativtagerne udtalt:

”Lovgivere med ekstreme holdninger arbejder på at lukke Planned Parenthood. Hvis det lykkedes dem, vil millioner af amerikanere miste deres adgang til basale sundhedsydelser, herunder kønssygdomsteste og -behandlinger, prævention og livsreddende kræftundersøgelser.


7-inches for Planned Parenthood er et svar på denne trussel. Denne kuraterede serie af syv-tommers vinyloptagelser bliver lavet af en gruppe af mennesker, der tror på, at adgang til sundhedspleje er et offentligt gode, som bør blive heftigt beskyttet.”

Alle sangene fra kompilationen kan streames fra i dag og udkommer i fysisk form den 11. november.


ANNONCE