Nyhed

Ed Sheeran indrømmer stofmisbrug

GAFFA.dk – Alt om musik

Ed Sheeran gik under radaren i 2016, efter eget udsagn for at holde en pause fra sociale medier og finde sig selv. Men nu indrømmer den populære sanger, at året gik med at håndtere hans stofmisbrug.

I et interview i det britiske talkshow The Jonathan Ross Show indrømmer “Shape of You”-sangeren åbenhjertigt, at han tidligere har haft problemer med stoffer på grund af presset fra sin pludselige og enorme berømmelse.

”Jeg tror, du bliver nødt til, når du kommer ind i den her industri, at tilpasse dig den – og jeg tilpassede mig ikke, for jeg arbejdede hele tiden eller var på tour. Så alle de faldgruber, du læser om, jeg faldt bare ned i dem alle, mest af alt i stofmisbrug” fortæller han.


LÆS OGSÅ: Ed Sheeran aflyser koncerter efter trafikuheld

Sheeran fortsætter med at fortælle, at nogle venner tog ham til siden og bad ham slappe af, og om hvordan han fik et wake-up call, så han følte behovet for at tage sit sabbatår:

“Jeg bemærkede ikke, at det skete. Det er sjovt til at starte med, det starter til fester, men pludselig gør du det, mens du er alene, og så er det ikke sjovt længere. Så det var et wake-up call og et behov for at tage et år fri.”


LÆS OGSÅ: Headliner Super Bowl Halftime Show 2018/

I sidste ende blev det arbejdet og musikken, der igen gjorde ham fri for stofferne:

”Jeg fokuserede på mit arbejde, for jeg kan ikke arbejde, når jeg er påvirket. Jeg kan ikke skrive sange, når jeg er påvirket, jeg kan ikke optræde, når jeg er påvirket. Så jo mere jeg arbejdede, jo mindre skete det. Jeg har arbejdet hele mit liv for at nå til der, hvor jeg er i dag, og du kan ikke miste det over noget, du gør i din fritid,” afslutter han.


ANNONCE