Rhye kommer til Danmark

Rhye kommer til Danmark

Den dansk/canadiske duo kan opleves på Vega den 27. marts.

Den danske producer Robin Hannibal og den canadiske sanger og cellist Michael Milosh udgav deres debutalbum Woman i 2013 og begyndte efterfølgende at turnére, hvilket kastede lys over mange fans' tvivl over, om det var en mand eller kvinde, der sang. Miloshs androgyne stemme er nemlig meget kendetegnende for Rhyes romantiske soul-pop.

Duoen var i Danmark sidste år, hvor de optrådte med DR PigeKoret og det islandske strygerensemble Amiina. GAFFAs anmelder Frederik Kyhn kvitterede med fem stjerner: ”Hos Rhye ramte de små udslag lige så langt og dybt i salen som de dynamisk vildere passager. Alt sammen flettet rundt om Miloshs vokal, der på intet tidspunkt tabte karakter eller virkning. Mike Milosh er en sanger i sin helt egen klasse.”

I juni måned udgav Rhye singlerne ”Please” og ”Summer Days”, der har et mere jordnært udtryk med live-klaver og percussion, og som ifølge Michael Milosh har en psykedelisk vibe, som også kommer til at figurere på den kommende plade. En plade, vi kan håbe på at høre live, når Rhye giver koncert i Store Vega den 27. marts.

Billetsalget begynder fredag den 27. oktober klokken 10.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA