Nyhed

Rag’n’Bone Man til Danmark: Opgraderer sin koncert

GAFFA.dk - Alt om musik

Britiske Rory Graham alias Rag’n’Bone Man er så populær hos danskerne, at den planlagte koncert den 26. februar rykkes fra Store Vega til Forum Black Box. Koncerten vil stadig finde sted mandag den 26. februar.

Koncertarrangøren Live Nation skriver i en pressemeddelelse:

"Da billetsalget til koncerten i Vega gik i salg tidligere på måneden, kunne vi melde udsolgt efter få timer. Vi er derfor glade for at kunne give flere fans mulighed for at høre Rag’n’Bone Man."


Forum Black Box er en nedskaleret udgave af Forum Copenhagen. Her vil Forum Copenhagen byde på en koncertoplevelse i en intim ramme og med færre mennesker. Ved siden af koncertrummet finder man et indendørs område med barer og food trucks.

Sidste gang Rag’n’Bone Man gæstede Vega var det med en kort og beklagelig optræden. Rory Graham udviste tydelige smerter i stemmebåndet og måtte derfor gå af scenen efter blot 25 minutter. Dog fik publikum slukket tørsten under britens optræden på Roskilde Festival i sommer, som GAFFAs anmelder gav fem stjerner under titlen ”Den komplette oplevelse”. Nu vender sangeren altså tilbage til Danmark og vil forhåbentligvis fuldføre koncerten i Forum Black Box.

LÆS OGSÅ: Ed Sheeran indrømmer stofmisbrug


Rag’n’Bone Man debuterede i 2012 med albummet Bluestown, men slog internationalt igennem i 2016 med sin fusion af hiphop, pop og blues i singlen ”Human”. Albummet med samme titel, der blev udgivet tidligere i år, scorede fire stjerner af GAFFAs anmelder for dets ”gode samling stemningsfyldte, om end banale gospel-soul-blues.” Under årets Brit Awards modtog han både prisen British Breakthrough Act og den prestigefyldte Critics’ Choice Award, der tidligere er vundet af stjerner som Adele, Ed Sheeran og Emelie Sandé, samt

Billetsalget starter i morgen, den 26. oktober klokken 10.00. Billetter købt til Vega er fortsat gældende til Forum.

Lyt til det populære nummer ”Human” herunder og varm op til koncert.


ANNONCE