Nyhed

Binzer hylder den blå planet

GAFFA.dk - Alt om musik

D-A-D-forsangeren Jesper Binzer arbejder benhårdt på sin spirende solokarriere. I dag udkommer både en ny single og en ny video fra rocklegenden: ”Planet Blue”.

Efter 33 år, 11 album og tusindevis af koncerter med D-A-D har Jesper Binzer endelig tid til et soloprojekt. Den 3. november udkommer hans 11-sanges album under titlen Dying Is Easy. Binzer har dog allerede sluppet seks af sangene, og nu følger han op med endnu én, der flankeres af en illustrativ billedside.

Binzers nye single hedder ”Planet Blue”, og den officielle lyric video er lavet af ingen ringere end hans søn, Benjamin.


Artiklen fortsætter efter videoen

Sangen på godt 4 ½ minutter har en klassisk, melodisk rocklyd, der indledes med en clean guitar og suppleres af en mere distorted én af slagsen.


LÆS OGSÅ: The Blue Van - Nyt sideprojekt går tilbage til garagerødderne 

Videoen illustrerer fint ”Planet Blue”s agenda. Der veksles mellem billeder fra forskellige dele af denne blå planet fra close-ups til satellitbilleder. Tekstens lyrik snor sig verden rundt fra vand og strand til New York City, skovbrande, skyformationer, snefyldte gader, nordlys og bjerglandskaber – og afsluttes af Binzer himself, der kommer svømmende i et azurblåt paradishav.

Forårsfrisk danmarksturné


Til foråret 2018 vil Binzer drage ud på sin første store soloturné med over 10 koncerter i Danmark og en enkelt i Sverige. Man kan dog allerede få en forsmag på hans soloprojekt i forbindelse med tre koncerter på henholdsvis Posten 31. oktober (få billetter), Train i Aarhus 1. november (få billetter) og Loppen på Christiania 2. november (udsolgt).

Se koncertkalenderen her

Varm op til releasen den 3. november med de øvrige frigivne sange fra Dying Is Easy:

ANNONCE