Nyhed

Carpool Karaoke: Sam Smith er en fangirl

GAFFA.dk – alt om musik

James Corden er blevet en særdeles kendt mand på sit talkshow, The Late Late Show with James Corden. Men showets musikalske og komiske indslag Carpool Karaoke har også i sig selv trukket utrolig mange overskrifter. I det nyeste afsnit viser Corden sine musikalske talenter sammen med ingen ringere end Sam Smith. Se videoen nedenfor.

Da de synger ”Lay Me Down”, fortæller Smith, at Corden faktisk var den første person, som sagde, han kunne lide sangen på Twitter. Corden svarer med at sige, at da han hørte ”Lay Me Down”, hørte han en stemme, som han ville høre resten af sit liv, og så bliver Smith helt rørt. Man kan se, at Corden og Smith har en god kemi, de hygger sig utrolig meget og taler godt sammen, som om de har været venner i årtier.

Så bringer Corden emnet Lady Gaga på banen, og Sam Smith fortæller om engang, hvor han pjækkede fra skole for at tage over og se en Lady Gaga-koncert. Smith blev så senere straffet med tre dages eftersidning.


Derpå hører og synger Corden og Smith verdenshittet ”Stay With Me” og den nye sang "Pray".

Herefter begynder Corden en samtale om Sam Smiths afhængighed af Fifth Harmony, og i det øjeblik, Corden siger Fifth Harmony, bryder Smith ud i lykkeskrig. Smith fortæller, at han føler sig fri og i live, og han føler, at hans indre kvinde bryder frem, når han hører deres musik. Man kan virkelig høre på ham, at han har en passion for Fifth Harmony og fortæller, at han vil have dem til at spille til sit bryllup.

Denne samtale fører videre til, at Sam Smith begynder at tale uafbrudt om, hvordan han forstiller sig sit bryllup: Han vil komme ind i kirken i en ligkiste, alle skal have sort på, og så vil han komme op af kisten, og alle skifter til deres hvide tøj.


De to begynder at høre Fifth Harmonys sang ”Work from Home”, men Corden sætter sangen på pause og fortager et opkald. Ind ad døren kommer Fifth Harmony, og Sam Smith går helt amok og kan slet ikke være i sig selv. Sammen synger de ”Work from Home”, og Sam Smith giver den gas.

Sam Smith udgiver i morgen 3. november sit andet album, The Thrill of it All, hvor et par af sangene bliver introduceret i dette afsnit af Carpool Karaoke.

Sam Smith giver koncert i Royal Arena i København den 20. april 2018. De 15.000 billetter blev udsolgt på 45 minutter.

ANNONCE