Nyhed

Rasmus Seebach annoncerer koncerter efter klagebrev

GAFFA.dk – alt om musik

Rasmus Seebach har efter et halvt års koncertpause nu offentliggjort, at han giver fire familiekoncerter i 2018.

Grunden til denne annoncering er, at en pige på 8 år ved navn Julie Puk Thomsen har skrevet et klagebrev til Seebach, hvor hun skriver, at hun synes, det er for dårligt, at Seebach holder koncerter så sent om aftenen, fordi det så kun er fulde mennesker, der hører hans musik, og de er ikke i stand til at nyde det. Hun mener, at Rasmus Seebach skal spille flere koncerter om eftermiddagen, så unge og børn kan komme og se ham.


Seebach har tidligere holdt familiekoncerter rundt omkring i landet og har nu taget Julies tilbud til sig og holder fire nye familiekoncerter i 2018. På Facebook skriver Rasmus Seebach:

"Kære Julie.

Tak for din klage. Den kan jeg godt se er helt gal! Jeg tænker, det er en sag, vi hellere må gøre noget ved, så derfor har mit hold og jeg arrangeret hele 4 familiekoncerter i 2018! Jeg vil gerne invitere dig og din mor med til en af dem, så jeg håber, at hun giver dig lov denne gang.


Jeg glæder mig meget til at høre din vurdering af koncerten, da jeg kan forstå, at du er en pige, der ikke er bange for at sige sin ærlige mening. Det er en god egenskab!

Kram fra Rasmus"

Denne udtalelse har fået rigtig meget opmærksomhed og støtte, ikke kun til Seebach og hans nye tiltag, men også til Julie, som har fået anderkendelse fra forældre og Rasmus Seebachfans rundt omkring i Danmark.


Rasmus Seebachs næste og femte album, ”Før vi mødte dig”, udkommer den 24. november 2017

Seebach kommer og spiller i:

12/5-2018 - Kongens Have, Odense


19/5-2018 - Mølleparken, Aalborg

2/6-2018 - Valby Parken, København

16/6-2018 - Tivoli Friheden, Aarhus


Koncerterne begynder klokken 17. Billetsalget starter mandag den 6. november 2017.

 

ANNONCE