Den nye single har et positivt budskab

Den nye single har et positivt budskab

”Om igen” er de helt forkerte ord til at beskrive Karl Williams karriere, som er gået støt fremad uden de store forhindringer. Ordene er i stedet titlen på hans nye single ”Om igen”, som er kommet ud midt i travlheden, den danske soul/popsanger oplever i øjeblikket.

Karl William debuterede i 2014 med ep'en Døende. Året efter udgav han debutalbummet Placebo og vandt prisen P3-talentet ved P3 Guld, og i 2016 udsendte han ep'en Livet og vandt hovedprisen til P3 Guld.

Karl William udtaler selv, at han håber, det nye dansehit kan nå de mennesker, som trænger til lidt opmuntring og håb. Ifølge Karl William kan ”Om igen” give disse mennesker en øjenåbner om, at hvis man fejler, er det bedste, man kan gøre, at komme op på hesten igen og ikke miste håbet.

"Om igen" er et lidt anderledes nummer af Karl William rent musikalsk, fordi det har nogle funky elementer, og det er på mange måder gladere i budskabet og i flowet end i mange af hans andre sange.

Budskabet i teksten er, at livet byder på op- og nedture, men det kan vi ikke gøre noget ved; det eneste, man kan gøre er at prøve igen. Samtidig skal du altid huske, hvem du er, så du ikke mister dig selv i processen. Den eneste ting, du ikke kan ændre, er dig selv.

Omkvædet lyder:

"Indimellem er vi mindre end det største, vi bli'r

Tid, hvis ingen kunne ændre os om igen, om igen

Så'n er du (om igen, om igen)

Så'n er vi, så'n er jeg"

Karl William er for tiden på turné rundt i Danmark. I aften spiller han på Elværket i Holbæk. Han kommer også til København og synger i Vega den 4 november, inden han slutter sin turné på Skråen i Aalborg 9. november.

Hør sangen her:

 


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA