Nyhed

U2 til Danmark i 2018

GAFFA.dk – alt om musik

U2 har offentliggjort, at de vil give koncert i Danmark i 2018 på deres Experience + Innocence Tour. Det har de gjort på deres hjemmeserie i forbindelse med annonceringen af udgivelsesdatoen for deres kommende, 14. studiealbum, Songs of Experience.

Albummet udkommer 1. december, og hvis man forudbestiller det, får man samtidig mulighed for at købe pre-sale-billetter til deres kommende europæiske koncerter. Hvor og hvornår disse koncerter finder sted, er endnu ikke offentliggjort, men det fremgår, at U2 i 2018 vil give koncerter i 10 europæiske lande, herunder Danmark, som eneste land i Skandinavien.

U2 har ikke besøgt landet, siden de gav to koncerter på CASA Arena i Horsens i 2010, og både deres Innocence + Experience-turné i 2015 og 30-års jubilæumsturnéen for albummet The Joshua Tree i 2017 gik uden om Danmark. I Horsens i 2010 uddelte GAFFAs anmelder Henrik Friis fire stjerner og skrev blandt andet: "...rocken og festen var i højsædet og dikkedarerne og de mere tænksomme stunder i undertal."


LÆS OGSÅ: Anmeldelse af U2, CASA Arena, Horsens, 2010

Varm op med U2's netop udgivne single, "Get Out of Your Own Way":


 

ANNONCE