Marilyn Manson forklarer geværstunt

Marilyn Manson forklarer geværstunt

Marilyn Manson har altid været en provoartist af dimensioner, men da han valgte at pege et stormgevær mod publikum søndag aften til sin koncert i San Bernadino, Californien, overskred han selv sine fans’ grænser.

LÆS OGSÅ: Marilyn Manson udsætter koncerter efter sceneuheld

Få timer efter endnu et masseskyderi i USA, hvor en mand åbnede ild i en kirke i Sutherland Springs, Texas, sad Manson i en kørestol på scenen med et stormgevær i hænderne, hvorpå hans mikrofon var påsat i stedet for kikkertsigtet.

”Min kunst har altid været en reaktion på popkulturen og min måde at få folk til at tænke over de skrækkelige ting, der finder sted i verden. Mine tanker går ud til alle, der har været påvirket af de uansvarlige og forkastelige brug og ÆGTE geværer”, udtaler Manson.

Artiklen fortsætter under videoen

”Min optræden var ikke ment som værende respektløs eller ufølsom. Mikrofonrekvisitten til geværet var godkendt og udleveret af en politibetjent”, fortæller Manson.

LÆS OGSÅ: Marilyn Manson fyrer bassist efter voldtægtsanklage

Koncerten søndag aften gennemførte Manson i en kørestol og var den første, efter han kom slemt til skade på scenen og måtte aflyse ni koncerter, efter han blev mast under en væltende scenerekvisit ved en koncert i New York for en måned siden. Derudover var det også den første optræden med bandets nye bassist Juan Alderete (eks-Mars Volta med flere), efter Manson personligt fyrede Twiggy Ramirez efter beskyldninger om bassistens seksuelle overgreb mod sin ekskæreste kom frem i lyset.

Manson spiller en udsolgt koncert i Danmark på Kulturværftet i Helsingør, Hal 14 den 15. november.

I GAFFAs novembernummer, der er på gaden nu, kan du læse et stort interview med Manson.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA