Nyhed

Paparazzi ville sælge nøgenbillede – så Sia delte det selv

GAFFA.dk - Alt om musik

Et paparazzi-selskab forsøgte at sælge et nøgenbillede af Sia til hendes fans, men den australske sangerinde kom dem i forkøbet ved selv at dele billedet på Twitter.

Sia er notorisk kendt for holde sit privatliv privat, så privat at hun ikke engang vil vise sit ansigt på pressebilleder og i musikvideoer, men det lader til, at hun har en lidt anden holdning, når det kommer til sin nøgne bagdel.

I hvert fald delte sangerinden i går et sløret billede af netop denne bagdel med teksten: ”Der er åbenbart en, der prøver at sælge nøgenbilleder af mig til mine fans. Gem jeres penge, her er det helt gratis. Hver dag er juleaften!”


Artiklen fortsætter under billedet.


Billederne er taget på lang afstand uden Sias samtykke, men med hendes humoristiske kommentar er det lykkedes Sia at vende den triste situation. I hvert fald er hendes fans henrykte over hendes håndtering af sagen.

Artiklen fortsætter under billederne.


Den afsluttende kommentar i Sias tweet, ”Hver dag er juleaften”, er en reference til sangerindens kommende julealbum Everyday is Christmas, som udkommer den 17. november. Du kan høre den første single ”Santa is Coming for Us” herunder.


ANNONCE