Meek Mill idømt flere års fængsel

Meek Mill idømt flere års fængsel

Den Philadelphia-baserede rapper Meek Mill blev i går idømt fra to til fire års fængsel, efter at han har overtrådt betingelser for sin prøvetid.

Robert Rihmeek Williams, som han egentlig hedder, er ifølge Rolling Stone blevet arresteret to gange i år. Først for en slåskamp i St. Louis lufthavn tilbage i marts, efterfulgt af uansvarlig kørsel på en motorcykel i New York sidste måned.

De to arrestationer overtræder en prøvetid, som rapperen har været på siden 2008. Ifølge Rolling Stone blev han tilbage i 2008 arresteret for besiddelse af stoffer og våben, hvilket resulterede i otte måneders fængsel og en prøvetid på fem år. Men da rapperen overtrådte prøvetiden ved at rejse ud af Philadelphia i 2009, blev han dømt til nye fem måneder i fængsel, og prøvetiden blev forlænget med 10 år.

LÆS OGSÅ: Blogger sammenligner Taylor Swift med Hitler

Efter at Meek Mill fik sin dom i går, er rapstjerne, samarbejdspartner og ven Jay-Z gået til forsvar for Philadelphia-rapperen. I et opslag på Facebook skriver Jay-Z, at dommen er både uretfærdig og hård.

”Vi vil altid stå sammen med og støtte Meek Mill, både når han forsøger at rette op på den fejlagtige dom og derefter, når han vender tilbage til musikkarrieren,” skriver Jay-Z på Facebook.

Artiklen fortsætter under billedet

Meek Mill har tidligere haft en forholdsvis stor fejde med den canadiske superstjerne Drake. Stridighederne brød ud i 2015, da Meek Mill beskyldte Drake for at bruge en ghostwriter til at skrive sine tekster, og siden har de to kamphaner kritisereret hinanden med flere diss-sange, som Drakes ”Charged Up” og "Back to Back". Sidstnævnte oplevede stor kommerciel succes og blev nomineret for ”Best Rap Performance” under 2016s Grammy Awards.

Ifølge NME har Meek Mill udfordret Drake til en boksekamp om fem millioner dollar tidligere i år, hvor Nicki Minaj tilsyneladende skulle være ringdame.

LÆS OGSÅ: Drake tager fejden med Meek Mill til nye højder


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA