Nyhed

WhoMadeWho vil inspirere til at have mere sex

GAFFA.dk – Alt om musik

Poptrioen WhoMadeWho har annonceret udgivelsesdatoen for deres kommende album Through the Walls, som er sat den 19. januar 2018. Nyheden medfølger en musikvideo til deres nye single ”Dynasty” – et friskt og varmt nummer, hvis formål er at inspirere lytterne til at have mere sex i disse SoMe-tider.

Musikvideoen er ligesom den foregående ”I Don’t Know”, som udkom sidste måned, optaget i Indien og instrueret og produceret af Zweihund og Maedchenfilm. Denne gang er det dog sanger og bassist Tomas Høffding, der iført regnjakke og støvler springer omkring i Indiens varme, trafikerede og farverige gader med en håndfuld isterninger, der er ved at smelte.

LÆS OGSÅ: WhoMadeWho: – Vi er rastløse sjæle


”Dynasty” er dog et mere poppet og varmt nummer end ”I Don’t Know” – simpelthen et sommernummer tiltrængt i disse mørke og kolde tider. Nummeret er fyldt med legende og funky guitarriff, en blød og hoftesvingende bas, der giver associationer til moderne discostjerner som Roosevelt og Todd Terje og ikke mindst en indlevelsesrig og sexet vokal: ”Turn me on again / We used to burn it up together”.

WhoMadeWho siger selv, at de har ét mål med ”Dynasty”: At inspirere deres lyttere til at have mere sex.

”Takket være SoMe, Tinder og andre er det lettere end nogensinde før at være intime med hinanden, og dog lader det til, at vi alle har mindre sex end nogensinde før,” siger bandet i en pressemeddelelse og tilføjer:


”Samtidig er det svært ikke at tænke, at teenagere bliver presset til at tænke på sex i en for tidlig alder, og sikkert på den forkerte måde. Eller måske stræber vi alle efter det perfekte liv, mens vi stadig higer efter svedig, beskidt sex – to ting, der ikke altid er forenelige.”

Om ”Dynasty” er redningen, er op til dig at vurdere. Lyt til nummeret herunder.

Artiklen fortsætter under videoen


Ud over singleudgivelsen har WhoMadeWho annonceret deres sjette studiealbum, Through the Walls, som udgives den 19. januar 2018 og er co-produceret af elektroduoen Kenton Slash Demon. Det kommende album følger op på det snart fire år gamle og højst kritikerroste album Dreams, der scorede hele seks stjerner af GAFFAs anmelder.

Bandet har tidligere annonceret datoer for deres kommende Europaturné i foråret 2018. Turnéen starter i Schweiz i februar og slutter i Danmark i marts med to koncerter i København og Aarhus. Koncerten i København foregår den 23. marts på Store Vega, og koncerten i Aarhus finder sted på Train dagen efter.


LÆS OGSÅ: Ny single og intens livevideo fra WhoMadeWho

ANNONCE