Nyhed

U2 klar med tid og sted for dansk koncert

GAFFA.dk – alt om musik

U2 offentliggjorde i november, at de vil give koncert i Danmark i 2018 på deres eXPERIENCE + iNNOCENCE Tour. De angav dog hverken tid eller sted, men det gør de nu. Bono & Co. spiller i Royal Arena 29. september. Billetsalget begynder 29. januar klokken 10 på Ticketmaster, og hver person kan max købe fire billetter.

Desuden er fans, der forudbestilte albummet Songs of Experience hos de involverede forhandlere – herunder GAFFA Shop – før den 30. november 2017 også berettiget til at få mulighed for presale ved shows i UK, Tyskland, Frankrig, Spanien, Portugal, Danmark, Italien, Irland og Holland. De fans, der er berettiget hertil, vil inden længe modtage en unik kode, der giver dem adgang til presale fra mandag 22. januar kl. 09.00 til onsdag 24. januar kl. 17.00, afhængig af tilgængelighed og så længe der er ledige billetter – disse er begrænset til 2 billetter per person. Vær opmærksom på, at en kode ikke garanterer en billet. 

LÆS OGSÅ: The Cranberries, U2, Irlands præsident med flere skriver mindeord om Dolores O'Riordan


Ligesom U2's 14. album Songs of Experience, der udkom 1. december, fungerer som en pendant til 2014-udgivelsen Songs of Innocence, er eXPERIENCE + iNNOCENCE Tour en fortsættelse af 2015-turnéen iNNOCENCE + eXPERIENCE (bemærk rækkefølgen), hvor man ifølge Rolling Stone kunne opleve ”U2 genopfinde arenashowet”. Scenen er også denne gang i midten af salen, men videreudviklet med blandt andet en ny high-res LED-skærm ni gange opløsningen af 2015-skærmen.

U2 har ikke besøgt landet, siden de gav to koncerter på CASA Arena i Horsens i 2010 – også med en scene i midten – og både deres turné i 2015 og 30-års jubilæumsturnéen for albummet The Joshua Tree i 2017 gik uden om Danmark. I Horsens i 2010 uddelte GAFFAs anmelder Henrik Friis fire stjerner og skrev blandt andet: "...rocken og festen var i højsædet og dikkedarerne og de mere tænksomme stunder i undertal." Læs hele anmeldelsen her

GAFFAs anmelder Jan Opstrup Poulsen var forholdsvis tilfreds med albummet Songs of Experience, som han tildelte fire stjerner med blandt andet følgende ord: "På Songs of Experience tager de konsekvensen og lyder nu som det U2, vi alligevel bedst kan lide." Læs hele anmeldelsen her.


I GAFFAs januarnummer kan du i øvrigt læse et stort interview med Bono om blandt andet, hvorfor gruppens nye album blev så forsinket – du kan også læse det på side 22 via dette link.

Varm op med "You're the Best Thing About Me" fra Songs of Experience:


 

 

ANNONCE