Nyhed

Et livslangt koncertpas til alle fremtidige Seebach-koncerter

GAFFA.dk - Alt om musik

Den 24. november udkommer Rasmus Seebachs album Før vi mødte dig, men hvis du er en af de utålmodige fans, der forudbestiller albummet hos YouSee, kan du samtidig deltage i en konkurrence om at vinde en gylden billet, som giver dig adgang til alle Seebachs koncerter - resten af livet.

I bedste Charlie og Chokoladefabrikken-stil, kan en hardcore Seebach fan være heldig at finde en gylden billet inde i én af Rasmus Seebachs cd'er. Er man den heldige vinder af denne billet, får man et livslangt koncertpas, der giver vinderen og en ledsager adgang til alle Seebachs koncerter resten af livet, samt et personligt meet’n’greet med popsangeren til en selvvalgt koncert i 2018 - og en fanpakke fyldt med merchandise.

LÆS OGSÅ: Rasmus Seebach annoncerer koncerter efter klagebrev


Rasmus Seebach blev i januar far til sønnen Holger, og det er netop denne familieforøgelse, der er omdrejningspunktet på det kommende album:

”Jeg har valgt at dedikere mit nye album til Holger. I sangene fortæller jeg blandt andet om, hvordan jeg mødte hans mor, og hvem hans farfar var. Jeg håber, at han en dag kan få glæde af sangene” udtaler Seebach.

Hvis ikke Holger kan, så har den populære sanger tusindvis af fans, der allerede har fået megen glæde af sangene, og hans popularitet er stadig intakt. De nyeste singler "2017" og "Bli' her lidt endnu" peakede som henholdsvis nummer 1 og nummer 4 på den danske trackliste - og for en enkelt fan kan denne kilde af glæde altså nu blive uudtømmelig i livesammenhæng.


LÆS OGSÅ: Roskilde Festival klar med 11 nye navne

Der er også præmier at hente, selvom man ikke skulle gå hen og være lige så heldig som Charlie. I 100 af de forudbestilte CD’er fra YouSee ligger der nemlig også almindelige koncertbilletter, og så følger der en gratis plakat med til alle konkurrencedeltagere. 

Læs mere om konkurrencen og vilkår her.


ANNONCE