Tre stærke danske navne til Tinderbox

Tre stærke danske navne til Tinderbox

Tinderbox har allerede offentliggjort nogle store navne som Depeche Mode, Tiësto, Prophets of Rage og C.V. Jørgensen. Nu får de selskab på plakaten af tre stærke danske kunstnere.

Dizzy Mizz Lizzy

Udover en arenakoncert i København tidligere i år har der været lidt stille omkring Dizzy Mizz Lizzy i 2017, men inden da har rockdrengene haft nogle vanvittige år. I 2015 opnåede de at spille for omkring en halv million danskere på en turné, der inkluderede en udsolgt indendørsturné og en række store festivalkoncerter, blandt andet en koncert på Tinderbox, som blev foreviget på den kommende liveplade Livegasm!.

Nu behøver Dizzy-fans dog ikke at nøjes med at genoplive den svimlende magi på optagelser, når bandet kommer forbi den odenseanske festival igen til sommer.

I 2016 udgav bandet albummet Forward in Reverse, som var deres første udgivelse i 20 år. Lyt til "Love at Second Sight" fra albummet herunder.

Carpark North

Elektrorock-trioen Carpark North er altid garant for energiske koncerter, hvilket publikum får lov at føle i disse dage på bandets igangværende arenaturné, hvor der er skruet helt op for deres stærke sange, power og produktion med et utrolig imponerende set-up af lys, konfetti og storskærme.

Gruppen er desuden lige nu aktuel med albummet Hope, som blandt andet indeholder bandets allerførste dansksprogede sang ”Håb”, der handler om forsanger Lau Højens org omkring morens kræftsygdom og død sidste år. Det ser altså udtil, at det er en både følsom og grænsesøgende koncert, man kan se frem til fra Carpark North på Tinderbox.

Lyt til "Håb" herunder.

Alex Vargas

Det var en imponerede start på musikkarrieren for den dansk/chilenske sanger Alex Vargas, da han som 17-årig flyttede til London for at satse på musikken og senere blev P3’s Uundgåelige med singlerne ”Higher Love” og ”Shackled Up”. I 2016 vandt han prisen som Årets Danske Solist til Danish Music Awards, og i 2017 kom så debutalbummet Cohere.

Til juni spiller han for første gang på Tinderbox, hvor man kan se frem til at opleve sangskriveren udfordre sine kompositioner ved at blande loops og guitarsoloer med sin fantastiske vokal.

Lyt til den uundgåelige "Higher Love" herunder.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA