Scarlet Pleasure overrasker med ny ep

Scarlet Pleasure overrasker med ny ep

I går varslede Scarlet Pleasure på de sociale medier ny musik, og i dag overrasker de med ep’en Lagune. Det er årets anden ep fra den populære poptrio, der også løb med prisen "Årets Danske Hit" og "Årets Danske Gruppe" ved Danish Music Awards 2017.

I løbet af 2017 har trioen, bestående af forsanger Emil Goll, trommeslager Joachim Dencker og bassist Alexander Malone, ikke skuffet de danske popfans, men trofast leveret elektrobasker på elektrobasker.

Tilbage juni kvitterede GAFFAs anmelder Jens Dræby ep’en Limbo med fem ud af seks stjerner og ordene: “Det er en fryd, at vi stadig har Goll, Dencker og Malone, fordi de efterhånden har bevist, at de kan det hele fra deres begyndelse med eksplosiv r&b-rock til 90'ernes boyband-kitsch over i gennemførte live-optrædener. Nu, hvor sammenligningen med Julias Moon ikke længere er relevant, er det svært ikke at høre den nye ep som et band, der spiller op til den næste og nærmeste konkurrent, Phlake."

Nu gør de det sørme igen. Opfølgeren til Scarlet Pleasures Limbo har ramt de virtuelle hylder. Lagune indeholder fem nye pleasure-sange, inklusive den seneste single “Good Together”. Intronummeret “Unreliable” bibeholder den reggae-agtige elektrovibe, mens “Blessings” og i særdeleshed “Raindrops (skit)” læner sig mere op ad et neo soul-univers.

Lyt til det korte, men lækre “Raindrops (skit)” herunder.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA