Nyhed

KarriereKanon-vinderne Sherpa udgiver debutsingle – med dybe følelser og solide beats

GAFFA.dk - Alt om musik

Sherpa løfter i dag sløret for deres debutsingle ”Fornever”, der udkommer i kølvandet på den danske duos sejr ved årets Karrierekanonen 2017.11.23

Udgivelsen markerer afslutningen af en række koncerter som support for Wangel på hans netop overståede Danmarksturné, og Sherpa spiller igen med Aksglæde og Ponti den 7. december på Ideal Bar.

LÆS MERE: Aksglæde medbringer spændende tour-support


Inspirationen til musikken henter makkeparret bag Sherpa, Carsten Sherpa Eliassen og Tore Nissen, fra en grundfilosofi om at sætte sig selv på spil i musikken, mens sangskrivningen ifølge dem selv er centreret omkring stålfast at turde konfrontere livets tunge emner og svære tanker.

Artiklen fortsætter under billedet

 

Had a great time supporting @wangelmusic Saturday at @vegacph! Here is a live capture from the crowd #sherpa #live #supporting #wangel #dancinginthedark #sunshine


Et opslag delt af sherpa (@sherpacph) den

”Vores nye single ”Fornever” kredser om en række øjeblikke, der i momentet virker til at være for evigt. Men som hurtigt viser sig at forsvinde. Måske bliver de til tågede minder, måske bliver man i tvivl om, hvorvidt de nogensinde har været der. Men vi vil gerne få folk til at tænke over de øjeblikke” fortæller Carsten Sherpa Eliassen.


Lyt til ”Fornever” her:

Se Sherpa optræde live på Smuk Fest 2017 her:

ANNONCE