Nyhed

Lukas Graham til Nobels Fredspris-koncert

GAFFA.dk - Alt om musik

De danske soul-pop-darlinge Lukas Graham skal optræde til den 24. udgave af Nobels Fredspris-koncerten. Bandet deler scene med andre store, internationale topnavne, og koncerten finder sted den 11. december i Telenor Arena i Oslo.

”Vi er stolte af at kunne byde Lukas Graham varmt velkommen til dette års Nobel Fredspriskoncert,” udtaler Olav Njølstad, direktør for Nobelinstituttet ifølge Telenor Arena.

Lukas Graham er nemlig ét af navnene på plakaten til den prestigefyldte Nobels Fredspriskoncert i år. Det blev offentliggjort på Nobels Fredspris’ website i weekenden. Sammen med blandt andre John Legend, Zara Larsson, Sigrid, Matoma og Le Petit Cirque skal Lukas Graham i år hylde vinderen af Nobels Fredspris, nemlig kampagnen ICAN (International Campaign to Abolish Nuclear Weapons).


ICAN blev offentliggjort som vindere af Nobels Fredspris den 6. oktober, og organisationen er kåret på baggrund af dens indsats med at italesætte atomvåbens enorme humanitære konsekvenser og arbejdet mod helt at afskaffe atomvåben.

LÆS OGSÅ: Se MØs overlegne Nobelpris-optræden

At spille til Nobels Fredspris-koncerten er en stjernedrysset affære, og i tidens løb har både Paul McCartney, Alicia Keys, Rihanna, Sting, Andreas Bocelli, Tina Turner og mange andre optrådt i den anledning. Den seneste danske kunstner til showet var , der optrådte i 2015.


Få et genhør med Lukas Grahams internationale hit ”7 Years”:

ANNONCE