Umættelige fans får ekstrakoncert

Umættelige fans får ekstrakoncert

Hiphop-duoen Benal kan fem måneder før deres april-koncert i Vega melde udsolgt og har derfor planlagt en bonuskoncert på spillestedet den 5. maj.

Rapperen Benjamin og produceren Albert, som tilsammen udgør Benal, har for nylig udgivet albummet Hvis det virkelig er vigtigt, hvilket er efterfølgeren til debuten Nu fra 2016. I den forbindelse drager makkerparret på danmarksturné, og da deres koncert i København allerede er udsolgt, har de føjet endnu en dato til kalenderen, så de østsjællandske fans får endnu en mulighed for at opleve dem live.

LÆS OGSÅ: Sort arbejdskraft ved store danske koncerter

Og hvad kan man så forvente til denne koncert? I forbindelse med offentligggørelsen af turnéen har Benjamin kryptisk udtalt:

– Vi vil helt tæt på den lille lytter. Så tæt, at vi kan høre åndedrættet og se den lille halspulsåre dunke, når der bliver løjet. Det er ikke så meget, at der bliver løjet. Det er mere løgnen i sig selv.

Han tilføjer:

– Der er få ting i verden, der kan gøre mig mere glad end hjemmebagte scones. Men hvis jeg skal nævne noget, der gør mig mere glad, må det være kædedansen, der opstår spontant til de bedste familiefester.

Albert byder ind:

– Kædedans er en dejlig måde at vise sine følelser på. Drømmen er at kysse en fuldblods Drag Queen lige direkte i sjælen midt på scenen til en hiphop-koncert velvidende, at vores gennemsnitlige sidelæns-kasket-fan begynder at få det mærkeligt, men samtidig spreder der sig en følelse af varme omkring de eurogene zoner.

LÆS OGSÅ: Teenager fundet skyldig i planlægning af terror til Bieber-koncert

Her kan du opleve gruppen live til foråret:

6. april: Forbrændingen, Albertslund

7. april: Elværket, Holbæk

12. april: Vega, København (udsolgt)

13. april: Skråen, Aalborg

14. april: Train, Aarhus

19. april: Posten, Odense

20. april: Kulisselageret, Horsens

21. april: Godset, Kolding

26. april: Gimle, Roskilde

27. april: Tøjhuset, Fredericia

28. april: Bygningen, Vejle

4. maj: Stars, Vordingborg

5. maj: Vega, København


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA