The Asteroids Galaxy Tour er tilbage efter tre års stilhed

The Asteroids Galaxy Tour er tilbage efter tre års stilhed

Den populære pop-funk-duo The Asteroids Galaxy Tour kan i dag meddele store nyheder til deres fans. Den 6. april 2018 rammer de Hotel Cecil i København for en psykedelisk popfest med nyt materiale.

The Asteroids Galaxy Tour består af sangerinden Mette Lindberg og musikeren og produceren Lars Iversen, og der har ikke vært musik at høre fra de to siden deres seneste album Bring Us Together fra 2014. Albummet scoret den gang fire stjerner af GAFFAs anmelder med blandt andet følgende ord: ”Med sit uimodståelige groove og hooks ryger vi med på et ridt, der tager os rundt i duoens glitrende galakse, hvor vellyd og fest synes at være omdrejningspunktet.”

Efter en periode, hvor de har brugt meget tid i studiet og Mette Lindberg herudover har arbejdet som dommer i X Factor, er pop-funk-duoen nu klar for at tilfredsstille fansenes længsel efter nye sange. En ny single vil blive udgivet i starten af det nye år, og den 6. april vil de indtage scenen med fuldt band på Hotel Cecil i København, som er Jazzhouses sit gamle lokale i Niels Hemmingsens Gade.

LÆS OGSÅ: Fotoserie: På verdensturné med The Asteroids Galaxy Tour

The Asteroids Galaxy Tour har udgivet tre album og debuterede i 2009 med Fruit, som scorede fire gode stjerner af GAFFAs anmelder og var startskuddet på en karriere, der har ført Mette Lindberg og Lars Iversen verden rundt på udsolgte venues. Dog har de ikke givet særlig mange koncerter i Danmark, men optrådte eksempelvis til GAFFA-Prisen 2014 på Bremen Teater. Se duoen fremføre det funky og friske nummer ”My Club” til GAFFA-Prisen 2014 herunder:


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA