Nyhed

Jay-Z taler ud om utroskab

GAFFA.dk – Alt om musik

Den amerikanske rapper Jay-Z har i et interview fortalt om de problemer, der ledte ham til at være utro mod sin kone Beyoncé.

Det er den Pulitzer-prisvindende journalist Dean Baquet for The New York Times, der har interviewet den anerkendte rapper med det borgerlige navn Shawn Corey Carter. Igennem samtalen berører de emner som det seneste album 4:44, racisme i dagens USA, børneopdragelse og terapi.

Det er i samtalen om sit terapiforløb, at Jay-Z for første gang taler åbent ud i et interview om og indrømmer sin utroskab mod konen Beyoncé. Han fortæller om opdragelsen med at ”iklæde sig denne skal fra en hård person” og tendensen til at ”lukke ned for alle følelser, så man ikke kan knytte sig” og ”alt, der skete derfra: Utroskab…”.


LÆS OGSÅ: Jay-Z er mere moden og personlig end nogensinde på sit bedste album i mere end ti år

Beyoncés vrede, skuffelse og sorg over sin ægtemand var en stor del af rammefortællingen på hendes seneste album Lemonade. Albummet fik fem stjerner af GAFFAs anmelder, som skriver, at albummet ”er en imponerende odyssé over rock, soul, hiphop og alt derimellem”. Selvudleveringen er også tydelig i Jay-Zs seneste album 4:44, som blandt andet er en undskyldning til Beyoncé og et modsvar til Lemonade, hvor han forholder sig til sine fejltrin. Om deres måde at arbejde med kærlighedsforholdet igennem musikken på fortæller Jay-Z, at det nærmest var et terapiforløb i sig selv.

”Vi sad i midten af smerten. Det var ukomfortabelt. Vi havde en masse samtaler. Jeg var virkelig stolt over musikken, hun lavede, og hun var virkelig stolt over musikken, jeg lavede. Og du ved, i sidste ende har vi virkelig en stor respekt for hinandens værker. Jeg synes, hun er fantastisk,” fortæller Jay-Z. Han tilføjer:


”Skilsmisseraten er på cirka 50 procent eller noget, fordi de fleste af os ikke klarer at konfrontere sig selv. Det hårdeste i hele verden er at se smerten, du har påført en anden, og herefter måtte konfrontere sig selv med det.”

Du kan se hele interviewet med Jay-Z herunder:


LÆS OGSÅ: København Universitet tilbyder bachelor i Beyoncé

ANNONCE