Hopsin giver danske koncerter

Hopsin giver danske koncerter

Den amerikanske rapper Hopsin, der flere gange har givet velbesøgte koncerter i Danmark, vender tilbage til landet og giver koncert i Store Vega, København 22. marts og på Train i Aarhus 23. marts.

Marcus Jamal Hopson, som er hans borgerlige navn, er født og opvokset i Los Angeles. I 2007 skrev han kontrakt med Ruthless Records, som udsendte hans debutalbum Gazing at the Moonlight, men efter en del uoverensstemmelser med pladeselskabet stiftede han i 2009 sit eget label Funk Volume sammen med andre unge og håbefulde rappere.
 
I 2010 udgav han albummet "Raw", og især nummeret "Sag My Pants" vakte opsigt på grund af rapperens diss af populære kolleger som Drake, Soulja Boy, Lil Wayne og Lupe Fiasco. Sangen gav Hopsin hans kommercielle gennembrud, og videoen blev en viral succes.


 
Hopsin udgav i november sit femte og seneste album, "No Shame". Det er hans første album på et nyt, eget selskab, Undercover Prodigy. Om albummet har han udtalt til XXL Magazine:

"Det er et album, der handler om mange af de ting, der er sket i mit liv de sidste to år. Der er en masse kontroversielt stof på albummet, en masse dybfølte ting, en masse vrede, aggression, triste sange. Og så er der nogle fede sange at danse til, men det tegner alt sammen et billede af, hvad der er sket i de seneste år af mit liv, og hvordan jeg har været ramt af en slags modgang."

GAFFAs Sara Elisabeth Nedergaard var begejstret, da hun anmeldte Hopsin i Store Vega i oktober 2014. Hun uddelte fem stjerner og skrev blandt andet:

""Hop Is Back", "Psycho", "Sag My Pants" og "Nocturnal Rainbow" bliver nærmest spillet i een strækning, hvilket ikke gør fra eller til. Hopsins flow holder, og rapperen viser, at han er mere end lamme kontaktlinser og hater-lyrik på Kanye og Odd Future. Især "Ill Mind of Hopsin 7" (jeg ved kun, det er nummer syv, fordi jeg spurgte emo-knægten til min højre side) går faktisk ind og giver endnu mere substans end forrige numre og tager koncerten en tak opad. Fornemt."

LÆS OGSÅ: Anmeldelse af Hopsin, Store Vega, oktober 2014

Billetsalget begynder 8. december klokken 10.

Varm op med "The Purge" fra Hospins seneste album, "No Shame":

 


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA