Nyhed

Ny instruktør på Queen-film – efter at Bryan Singer fik sparket

GAFFA.dk – alt om musik

Dexter Fletcher tager over fra den fyrede Bryan Singer på den længe ventede Queen-film Bohemian Rhapsody.

Som vi tidligere har skrevet om, har den meget omtalte storfilm været i gang siden 2010 med forskellige planer, filmselskaber og kendte skuespillere knyttet til projektet, og de nulevende Queen-medlemmer blandt producerne.

Indspilningerne har været i gang siden september med skuespiller Rami Malek (billedet) i rollen som sanger Freddie Mercury. Tidligere i denne uge blev det offentliggjort, at Bryan Singer, mest kendt for sine film i X Men-serien, havde fået sparket som instruktør på filmen, angiveligt efter flere udfald med skuespillere og crewmedlemmer undervejs i optagelserne. Singer stillede sig dog uforstående over for disse beskyldninger.


Artiklen fortsætter under videoen

I dag skriver Consequence of Sound, at Dexter Fletcher, som stod bag sidste års film Eddie the Eagle om den uheldige OL-skihopper Eddie Edwards, og som tidligere har spillet med i Lock Stock And Two Smoking Barrels og HBO-miniserien Band of Brothers, tager over fra Singer. Fletcher var også på et tidligere tidspunkt tilknyttet filmen som instruktør.


På det tidspunkt, Bryan Singer blev fyret, manglede der kun to ugers optagelse, og filmen, som fortæller historien om det stilskabende band fra dannelsen i 1970 til og med deres optræden ved Live Aid i 1985 – seks år før Freddie Mercurys død – har forventet premiere i december 2018.

ANNONCE