Nyhed

Hør smagsprøver fra Jack Whites kommende album

GAFFA.dk – alt om musik

Jack White har netop offentliggjort sangen "Servings and Portions from my Boarding House Reach". Det viser sig dog at være et sammendrag af en række numre, som ifølge hans danske pladeselskab Playground Music vil være at finde på White kommende album. Et album, som ifølge videoen muligvis får titlen "Boarding House Reach". Hør uddraget ovenfor.

At dømme efter lydklippene byder albummet både på Whites velkendte, retrobluesrockede lyd samt elementer af såvel hiphop og elektronika som jazz samt en fortolkning af Nick Lowes 1974-sang "(What's So Funny 'Bout) Peace, Love, and Understanding", der også er kendt med Elvis Costello.

I starten af august delte den driftige White billeder på sin Twitter-profil, der viste, at han var i gang med at indspille et nyt album. I november fortalte han så i et interview med Billboard, at albummet er lige om hjørnet.


”Det er stort set færdigt, der mangler bare den sidste finpudsning. Det er et bizart album. Jeg mangler bare at falde til ro. Jeg har brug for at lytte til det alene. Jeg har ikke haft mulighed for at lytte til det alene i et stykke tid,” fortalte han i dén sammenhæng.

I et nyligt interview med Gary Oldman udtalte White desuden:

”Jeg har indspillet i New York, Los Angeles og Nashville. Jeg har aldrig indspillet i New York eller LA før. Jeg prøvede at tage nogle nye steder hen og møde musikere, jeg aldrig har mødt før. Det er god musik, man kan lave havearbejde til, eller lægge tag til, eller, du ved, ”Knivstikkeri-i-en-baggård-musik”. Jeg prøver at finde på aktiviteter, som ingen har skrevet sange til endnu.”


Det nye album bliver Jack Whites tredje soloplade, som følger op på albummet Lazaretto fra 2014. Pladens titel, udgivelsesdato og trackliste er endnu ikke offentliggjort, men White har fortalt Billboard, at den bliver udgivet i første halvdel af 2018.

ANNONCE