Nyhed

Julekalender låge 20: Hør årets bedste sang ifølge Suspekt

GAFFA.dk – alt om musik

GAFFA har bedt en række markante og aktuelle danske kunstnere om at vælge deres yndlingssang fra 2017. Sangene får du her som en julekalender-playliste med en ny sang hver dag og en lille kommentar fra kunstneren om, hvorfor netop den sang er vedkommendes favorit. Vi fortsætter med Suspekt, som i år har udsendt det meget roste sjette album 100% Jesus – der fik de maksimale seks stjerner i GAFFA – og været på såvel arena- som klubturné og spillet på festivaler.

LÆS OGSÅ: Vestegnens skrappe drenge – anmeldelse af Suspekt: 100% Jesus

20: Snoop Dogg: Go On


Emil Simonsen alias Orgi-E fortæller: – Vi lyttede meget til det over sommeren. Det er et af de numre, som vi smider på, hvis vi lige skal have det dér sidste kick tilbage fra en semivarm tid med festivalkoncerter rundt omkring i landet, cruising ture i den gamle SEC 560'er eller familien forsamlet omkring det flammende fadølsanlæg.
 
– Nummeret er fra Snoops sidste nye album Neva Left, som også udkom i år, og som er anbefalelsesværdigt, hvis man godt kan lide traditionel west coast. Det har sine helt klare momenter, hvoraf “Go On” så absolut er et af dem. Det er lækkert, smooth, bølgende, men stadig med et hårdt beat anført af et sikkert snaredrum kick og en g-funk bassline. Det er svært ikke at leve sig ind i fatamorganaviben om brandvarme Californien og åbne slæder langs Long Beach. Vi er stadig ikke blevet trætte af det! 
 
 
Hør hele julekalenderen her:
 
 
 

 

 

ANNONCE