Nyhed

X Factor fortsætter på dansk tv

GAFFA.dk – alt om musik

I august blev det offentliggjort, at DR ville stoppe med at sende X Factor, når den 11. sæson er løbet over skærmen i første kvartal af 2018. Nu har TV 2 oplyst, at kanalen har købt rettighederne til formatet.

TV 2 har netop indgået aftale med Blu og Freemantle Media om rettighederne til formatet, der sendes første gang på TV 2 i starten af 2019.

– Vi glæder os til at kaste os over X Factor med friske kræfter. X Factor er Danmarks største underholdningsformat, som i dén grad samler danskerne, og på den måde passer det rigtig godt ind i vores i forvejen stærke underholdningsportefølje. Det ligger smukt i forlængelse af TV 2s fokus på at engagere danskerne og på alt det, vi deler, siger TV 2s kanalchef, Lotte Lindegaard.


X Factors 11. sæson får premiere på DR 1. januar med de mangeårige dommere Thomas Blachman og Remee samt den nye dommer Sanne Salomonsen. Vært er ligesom de to foregående år Sofie Linde.

Årets vinder, Morten Nørgaard, udgiver i øvrigt 29. december sin vinderpræmie, ep'en Cool Enough produceret af den amerikanske hitproducer Dallan Austin, som har samarbejdet med så store navne som Michael Jackson, Madonna, Pink og mange flere.

 


 

ANNONCE