Nyhed

WhoMadeWho fejrer nyt album med sidste del i flot videotrilogi

GAFFA.dk – alt om musik

WhoMadeWho har i dag udsendt deres sjette studiealbum, Through the Walls, og samtidig har de offentliggjort tredje del i en videotrilogi, denne gang til sangen "Surfing on a Stone". Se videoen nedenfor sammen med de to forgængere i én samlet film.

"Surfing on a Stone" er et af de mere afdæmpede og melankolske numre på Through the Walls, og i videoen følger man bandets trommeslager Tomas Barfod, der iført rød regnfrakke, shorts og røde gummistøvler ser ensom og fortabt ud på et hotel, omgivet af skiftevis mennesker i dyrekostumer – blandt andet et par ukulelespillende blæksprutter – og noget, der ligner et militærorkester.

Videoen følger efter videoerne til de to singleforløbere for albummet, "I Don't Know" og "Dynasty", hvor man fulgte henholdsvis sanger og guitarist Jeppe Kjellberg og sanger og bassist Tomas Høffding iført samme regnudstyr, i henholdsvis et vinterlandskab og en indisk storby. De tre videoer er optaget i Indien, optaget af Zweihund og produceret af Mädchenfilm, og du kan se alle tre videoer nedenfor som sammenhængende film, i kronologisk rækkefølge. Hvis du vil spole, begynder "Dynasty" ved 3:48 og "Surfing on a Stone" ved 7:02.


GAFFAs anmelder Anne-Mai Vig Mott er godt tilfreds med det nye album, som hun tildeler fire stjerner med blandt andet følgende ord: "Det er virkelig en kvalitet, at produktionen er så mangfoldig, og bandet er netop garanti for en eksplosiv eksperimenteren, der ikke skal tøjles – alligevel har jeg lyst til, at der var blevet skåret endnu mere ind til benet." Læs hele anmeldelsen her.

WhoMadeWho kan opleves i Store Vega 23. marts og på Train 24. marts, og der er meldt få billetter tilbage begge steder.

Se videoen her


 

 

ANNONCE