Nyhed

The Smashing Pumpkins genforenes

GAFFA.dk - Alt om musik

Genforeningen er meldt ud, og bandet tager angiveligt på reunion-tour, men det bliver uden deres originale bassist D’arcy Wretzky.

D’arcy udtaler til BlastEcho: “Mine undskyldninger til alle Smashing Pumpkins-fans derude, som glæder sig til den kommende genforeningsturne med de originale medlemmer af bandet. Jeg ved, det er en stor skuffelse, for mig også, men det kommer ikke til at ske med mig. Jeg fandt ud af i går, at bandet har bestemt sig for at bruge en anden bassist.”

Der har i musikverdenen længe været gisnet om genforeningen af alternative rock-band The Smashing Pumpkins, der blev dannet tilbage i 1988. Det var specielt billedet nedenfor fra Instagram, hvor frontmand Billy Corgan, guitarist James Iha og trommeslager Jimmy Chamberlain sidder sammen i et indspilningsstudie, der fik forhåbningerne frem hos deres fans for snart en uge siden. 

 

@smashingpumpkins: Not sure what cross-eyed spy took this photo, but we had a visitor to the studio the other day. So many memories when you put the three of us together. @jamesihaofficial @chamberdrums #WPC


Et opslag delt af WilliamPatrickCorgan (@williampcorgan) den


Det vides dog endnu ikke hvem der skal erstatte D’arcy Wretzky og spille sammen med de tre andre originale medlemmer, som D’arcy mener tager på tour til sommer.

Corgan udtalte sig sidste efterår i forbindelse med udgivelsen af sit soloalbum om en mulig genforening af medlemmerne til Rolling Stone. Her lagde han i stedet vægt på det vigtige i, at medlemmerne var samlet som den familie de plejede at være, og kunne snakke sammen igen. Han udtalte sig også omkring D’arcy: “Jeg snakker med D’arcy hele tiden. Vi genskabte kontakt, gætter jeg på, for omkring halvandet år siden. Vi snakker virkelig ofte. Jeg er virkelig glad for at have hende tilbage i mit liv.”

Hvorfor genforeningen af Smashing Pumpkins derfor ikke involverer D’arcy, forbliver indtil videre i det uvisse. 


Smashing Pumpkins blev opløst i 2000, men gendannet i 2006, dog kun med Billy Corgan og Jimmy Chamberlin fra den oprindelige lineup. Året efter blev gruppen udvidet med guitaristen og keyboardspilleren Jeff Schroeder, og i 2009 med bassisten, keyboardspilleren og korsangeren Nicole Florentino og trommeslageren, keyboardspilleren og korsangeren Mike Byrne. De to sidstnævnte gik dog ud i 2014, og Chamberlin har også været ude af gruppen mellem 2009 og 2015.

Se musikvideoen til klassikeren "1979" fra 1995-albummet Melon Collie and the Infinite Sadness:


ANNONCE