Nyhed

Jack White vil give koncert for dig – og ikke din mobiltelefon

GAFFA.dk - Alt om musik

Jack White vil gerne være "Connected By Love" med sit publikum – og ikke med deres mobiltelefoner. Derfor har musikeren nu gjort dem forbudt til sine egne koncerter.

Det er ikke længe siden, Jack White annoncerede turnédatoer for 2018, hvor han både kommer omkring USA og Europa med blandt andet sin seneste single, “Connected By Love”, fra det kommende album Boarding House Reach. Nu meddeler han, at hans koncerter i USA vil være en “telefon-fri, 100% menneskelig oplevelse”.

Artiklen fortsætter under videoen.



“Vi tror, du vil nyde at se op fra dine gadgets for en lille stund og opleve musik og vores fælles kærlighed til den I VIRKELIGHEDEN,” lyder hans udtalelse. Alt udstyr, der kan tage billeder og optage vil blive lagt i en “Yondr pouch”, der vil være låst under showet. Der vil være stationer, hvor man kan gå hen undervejs, hvis man har brug for at komme til sin telefon. Men ellers er idéen, at man først får sine elektroniske ejendele låst op efter koncerten.

LÆS OGSÅ: 15 finurlige facts om Jack White.

NME melder, at det endnu ikke vides, hvorvidt kravet også vil forekomme til de europæiske datoer på Whites turné. Det er endnu også uvist, hvorvidt og hvordan White vil kunne implementere forbudet i forbindelse med festivaler.

Boarding House Reach udkommer den 23. marts, og pladen kan altså tages med på Whites turné, der starter i USA i april. I slutningen af 2017 udgav Jack White Servings and Portions from my Boarding House Reach, hvor fans kunne lytte til en samling af små klip fra sangene på det kommende album. 

LÆS OGSÅ: Hør smagsprøver fra Jack Whites kommende album

 


ANNONCE