Nyhed

Jack White kritiserer kapitalismen på sin nye single, "Corporation"

GAFFA.dk - Alt om musik

Lyt til den nye single “Corporation” fra Jack White. Singlen er den tredje fra det kommende album Boarding House Reach, der udkommer 23. marts.

Det over fem minutter lange nummer har stor fokus på det instrumentale, som Jack White er en sand mester i, og som også er at finde i høj grad på “Respect Commander”, som er B-side til førstesinglen “Connected By Love” og også medvirker på Whites kommende album. Det er efterhånden fastslået, at det er noget, White lægger meget vægt på med sit nye album, der viser en udvikling fra Whites specielt blues- og garage rock-fokuserede forrige album Lazaretto fra 2014.

Nummeret er dog genkendeligt med en ikonisk Jack White-guitar, som vi kender ham. Det afbrydes kort af Jack White, der flere gange tale-synger: “I’m thinking about starting a corporation. Who’s with me? Nowadays, that’s how you get adulation.” Den nye single ligger op til at gøre grin med den kapitalistisk fokuserede verden, vi lever i, og Jack White har også prøvet at skabe distance til elektronik, idet han har forbudt mobiltelefoner og andet, der kan optage til sine egne koncerter.

LÆS OGSÅ: Jack White vil give koncert for dig – og ikke din mobiltelefon.

Jack White starter sin turné med sit nye album i USA til april, hvilket efterfølges af europæiske datoer hen over sommeren. Endnu er ingen dansk dato offentliggjort.

ANNONCE