Nyhed

Farverig og funky Grammy-optræden af Bruno Mars og Cardi B

GAFFA.dk - Alt om musik

Mesteren af funk og r&b, Bruno Mars vandt i nat et hav af Grammy-priser – hele seks af slagsen. Han optrådte desuden med sit nummer “Finesse” i dets nye remix-udgave, som han har lavet sammen med Cardi B, der også var med til at optræde. Se videoen fra deres optræden her.

Remixet har snart rundet de 150 millioner views på YouTube og vandt folk over med en fed 90’er-stil og dansetrin fra de to kunstnere, inspireret af 90'er-comedyshowet In Living Color. Æstetikken fra musikvideoen blev taget med til Grammy-scenen, der lyste op i alverdens primærfarver, sportstøj og en Bruno Mars med lige så meget gang i fødderne som altid.

Det blev i hans optræden da også til en dance-break i en sammensætning af Princes “Get Off” og House of Pains “Jump Around”, og Bruno Mars hyldede også med stor succes Prince til sidste års Grammys.



Cardi B, der stadig er forholdsvis ny i den internationale musikverden, var for første gang nomineret til en Grammy. Hendes hit-single “Bodak Yellow” var nomineret til to priser, blandt andet bedste rapsang. Hun vandt dog ikke noget.

Bruno Mars spiller på dette års Roskilde Festival, hvor der er garanteret fest, farver og 24K Magic torsdag den 5. juli.

ANNONCE