Nyhed

GAFFA-Prisen: Oplev The Minds of 99 og Mads Langer

To af Danmarks mest eftertragtede livenavne fuldender programmet til GAFFA-Prisen 2018

Den sidste annoncering til GAFFA-Prisen 2018 afrunder programmet med manér. Du kan opleve elektrorockerne fra The Minds of 99 og den danske pophelt Mads Langer live til showet.

Den 22. februar 2018 uddeles de eftertragtede GAFFA-Priser ved et stort anlagt show, når musikbranche, artister og fans indtager Odenses koncerthus Odeon. Vi er nu klar med to tilføjelser til programmet, der allerede tæller den unge og ekstremt lovende brite Yungblud, retro-rapperen Marvelous Mosell, r&b-artisten Iris Gold, dødsmetalhåbet Baest og popprovokatøren Lydmor.

THE MINDS OF 99


De har efterhånden cementeret sig som et af de allerstærkeste liveacts herhjemme. Deres seneste udgivelse modtog fem stjerner af GAFFAs anmelder, der skrev: ”Med Solkongen Del 1 befæster The Minds of 99 deres position som et af tidens absolut mest vedkommende danske rockorkestre.” Dagen efter GAFFA-Prisen, den 23. februar, udkommer anden del af Solkongen, og forventningerne er selvsagt høje – både fra de lovprisende anmeldere, men naturligvis også fra den trofaste publikumsskare, som gruppen efterhånden har fået opbygget. De har turneret massivt, spillet mangt en dansk festival, og deres fantastiske liveenergi kommer nu gæsterne ved årets GAFFA-prisen til gode. De er netop blevet hædret som årets liveband ved den danske musikkritikerpris Steppeulven og er indstillet i fire kategorier ved dette års GAFFA-prisen; heriblandt også årets livenavn. Vi glæder os umådeligt til at præsentere kvintetten på scenen i Odeon til endnu en energiudladning af de helt store. The Minds of 99 er kommet for blive

LÆS OGSÅ: Ungt band, helt skarpt (anmeldelse) 

MADS LANGER


Den gode Mads Langer behøver efterhånden ikke nærmere introduktion. Det er historien om singer-songwriteren fra Skive, der blev popstjerne. Selvom starten af karrieren var brolagt med udfordringer og gennembruddet lod vente på sig, så slog han for alvor igennem i 2010 med en coverudgave af Olives ”You’re Not Alone”, og han har ikke set sig tilbage siden. Han er om nogen beviset på, at hvis man krydrer et gudsbenådet sangtalent med en god portion tålmodighed, arbejdsomhed og dygtige samarbejdspartnere, så kommer succesen. Det er i hvert fald tilfældet med Mads Langer. Folk valfarter til hans koncerter, og uanset om han spiller med fuldt band eller angriber publikum solo, så føler fansene sig altid forkælet af Langer. Han er, ligesom The Minds of 99, indstillet til fire GAFFA-priser i år. Sidste år modtog han to priser og leverede en politiske dundertale, der gav genlyd i hele mediebilledet. Vi er utroligt stolte af at præsentere Mads Langer.

LÆS OGSÅ: Ungdommelige hjerters troubadour (anmeldelse)

Showet finder sted torsdag den 22. februar i Odeon. Det er andet år i træk, at showet afholdes i Odense, og vi ser frem til en aften med godt værtskab, uforglemmelige takketaler og ikke mindst eminent livemusik.


ANNONCE