Nyhed

Spice Girls samlet igen

GAFFA.dk – alt om musik

Spice Girls er samlet igen. De fem medlemmer og deres gamle manager Simon Fuller mødtes i går i Geri Halliwells hus i London, hvilket de har offentliggjort med flere billeder på sociale medier.

Samtidig har medlemmerne udsendt en pressemeddelelse via deres talskvinde Jo Milloy, og den lyder som følger, citeret af NME:

"Vi har nydt en fantastisk eftermiddag og mindedes den fantastiske tid, vi har haft sammen. Vi er altid overvældede over, hvor meget interesse der er verden over for Spice Girls. Tiden nu føles rigtig til at udforske nogle utrolige muligheder sammen. Vi er alle enige om, at der er mange spændende muligheder, som atter vil omfavne essensen af Spice Girls og genforstærke vores budskab om kvindelig styrke for fremtidige generationer."


Artiklen fortsætter under billedet

 

Great catch up with my girls! #bffs always – the future is looking spicy!

A post shared by emmaleebunton (@emmaleebunton) on


Ifølge The Sun var mødet – gruppens første siden 2012 – arrangeret af deres gamle manager Simon Fuller, og han og Spice Girls skulle have talt planer om tv-shows i Kina, et talentshow, en opsamling og samarbejder med eksterne partnere. Der er ikke planer om, at gruppen skal turnere igen, og det var netop det, der fik overbevist Victoria Beckham om, at hun skulle medvirke. Både hun og Geri Halliwell skulle nemlig have modsat sig en turné på grund af familiære og forretningsmæssige forpligtelser.

"Nu, hvor hun er en topdesigner, er Victoria bekymret for at synge, men hun har brug for penge til sin modevirksomhed," siger en kilde til The Sun. Victoria Beckhams firma havde sidste år et underskud på 8,4 millioner pund ifølge The Sun.


De fem medlemmer, Victoria Beckham, Emma Bunton, Mel B, Mel C og Geri Halliwell (nu Geri Horner) skulle ifølge The Sun hver modtage 10 millioner pund for det, de nu skal i gang med.

LÆS OGSÅ: Se MØ tage sin Spice Girls-eksamen

Spice Girls brød massivt igennem i 1996 med debutsinglen "Wannabe" og nåede at udgive tre album og sælge 85 millioner plader, inden de gik i opløsning i 2000. De blev gendannet til en single og en kortvarig turné i 2007-2008 og blev atter samlet for en enkelt optræden til afslutningen af OL i London i 2012.


LÆS OGSÅ: Anmeldelse af Spice Girls, O2 Arena, London, januar 2008

Siden opløsningen har alle medlemmerne udgivet soloplader, men den eneste, som har opnået længerevarende succes i musikken er Melanie C. Emma Bunton er i dag radiovært på engelske Heart FM, både Mel B og Geri Halliwell arbejder som tv-værter, Victoria Beckham er modedesigner og forretningskvinde, og Mel C har fortsat en musikalsk karriere.

 

Love u all so much!!! X Such a great day!! Thank u Simon! X VB


A post shared by Victoria Beckham (@victoriabeckham) on

 


Se videoen til gruppens første og største hit, "Wannabe":

ANNONCE