Nyhed

Anderson .Paak har album på vej – og det har hans backingband også

GAFFA.dk - Alt om musik

Både rapperen og soulsangeren Anderson .Paak og hans backing-band, The Free Nationals, har nye albums undervejs.

"Det er næsten færdiggjort," fortæller The Free Nationals-guitaristen Jose Rios om gruppens kommende debutalbum til den australske internetradio triple j's Breakfast-program. "I løbet af få måneder skulle det være ude... i løbet af foråret. Vi er ved at sætte de sidste fingeraftryk på det lige nu." Albummet vil byde på gæsteoptrædener fra rapperen Mac Miller, r&b-sangerinden Kali Uchis, r&b-sangeren Daniel Ceasar og muligvis rapperen T.I. og indierockerne Unknown Mortal Orchestra, og Anderson. Paak er selvsagt også med som en fast del af gruppen som vokalist og trommeslager.

Derudover har Anderson .Paak også et soloalbum på vej. "Dr. Dre har en stor rolle på dette nye album, der næsten er færdiggjort. Det er pt. i mixfasen. Jeg vil ikke sige nogle datoer, men I kan helt sikkert forvente det engang i år."


Artiklen fortsætter under videoen.

Se live-videoen til "Am I Wrong" fra Laneway Festival i Australien her:


Anderson. Paak, der egentlig hedder Brandon Paak Anderson, har udgivet to album under navnet Anderson. Paak, Venice i 2014 og Malibu i 2016. Han har også udsendt to album under aliaset Breezy Lovejoy, begge i 2012, og et album med duoen NxWorries i 2016. Desuden var han en fremtrædende del af Dr. Dres Compton-album fra 2015 og medvirker også på det kommende Black Panther-soundtrack, som er på gaden 9. februar.

Anderson. Paak gav to meget roste koncerter i Danmark, først i Pumpehuset og siden på Roskilde Festival.

LÆS OGSÅ : Et urban-kæmpetalent, der kan hele tre ting på én gang – anmeldelse af Anderson. Paak, Roskilde Festival 2016


 

ANNONCE