Nyhed

Hed og voldsom ny video fra Maroon 5

GAFFA.dk - alt om musik

Adam Levine og co. giver deres take på et Break-up med stort B. Der er i hvert fald ingen, der skal fortælle Adam Levine, at man ikke kan sætte ord eller missiler på følelser på Maroon 5’s nye ekspressive video til ”Wait”. Se videoen ovenfor.

Sangen figurerer på bandets seneste album ”Red Pill Blues”, og temaet går på et af de særligt lidenskabelige forhold, der nu er ved at krakelere i ren passion og hengivenhed. Og så lidt fordi Levine er en slem, slem fyr, på den frække måde. Man skal dog ikke lade sig narre af temaet, hvis man tror, at man bliver serveret et flygel og en vals i en så personlig en sag. Men action for pengene, det får man til gengæld i en video, der bevæger sig på næsten alle tænkelige planer. Vi er til begravelse, i Hollywood, på landet, under vandet, i en krigszone, vi er praktisk taget over det hele. Sammen med skuespillerinde Alessandra Daddario giver Levine os altså en ide om, at kærlighed foregår på alle livets betingelser i alle situationer.

Videoen er instrueret af Dave Meyers, som efterhånden er en musik-video-guru, der blandt andet står bag flere af Katy Perrys og Rae Sremmurds videoer. ”Red Pill Blues” udkom i november sidste år, som, altså, ikke sådan eksakt dulmede vores anmelders pop-øre … tilfredsstillende…


Ikke desto mindre kan det være værd at lytte til Levines ord i sangen: ”Wait…can we talk about it..?” opfordringen er givet videre til GAFFAs Sara Nedergaard. Kan Maroon 5 med en storslået video som denne?

Maroon 5 er da også nomineret til en GAFFA-Pris i kategorien "Årets internationale band". Priserne uddeles i Odeon i Odense torsdag den 22. februar. Læs mere og køb billetter til showet på GAFFA.dk/prisen

LÆS OGSÅ: GAFFA-Prisen – Og de nominerede er...


Ovenfor kan du se videoen, og så må hver mand, kvinde, par bestemme sig. Er det netop sådan, det ægte parforhold skal forstås?   

 

 


ANNONCE