Nyhed

Se dramatisk video til Eminem og Ed Sheerans "River"

GAFFA.dk - alt om musik

Eminem og Ed Sheeran følger storhittet “River” fra Eminems seneste Revival-plade op med en musikvideo, der følger tekstuniversets tematik om ærlighed og kærlighed.

Det er blevet til en musikvideo på lige under syv minutter, der ud over sangen viser små klip af Eminem og Sheeran, der fortæller om deres opfattelse af kærlighed. Vi følger Eminem og hans kæreste (som han benægter er en kæreste), hvilket eskalerer i et skænderi om, hvorvidt de skal have det barn, som hun uplanlagt er gravid med.

“My personal life is not exactly a highlight reel,” fortæller Eminem til start, og hele videoen bliver en smertefuld refleksion over hans forhold. I en sang, hvor Eminem blandt andet taler om ikke at kunne sige noget ansigt til ansigt til sin kæreste, men at han i stedet tager i studiet for at bearbejde sine følelser, ser vi ham gøre netop det.

LÆS OGSÅ: Eminem til Danmark: Fem stærke sange, du måske ikke har hørt 


45-årige Eminem er albumaktuel med albummet Revival, der udkom i december sidste år. Det er hans niende album og hans ottende af slagsen, der er debuteret på toppen af Billboards top 200-liste, og et album, der har været længe ventet hos fans verden over. Eminem udgav først singlen “Walk on Water”, der er indspillet i samarbejde med en anden verdensstjerne, Beyoncé.

Eminem er aktuel på dette års Roskilde Festival, hvor han spiller onsdag den 4. juli. Det nye album har fået blandede anmeldelser, men med så enorm en mænge af hits i rygsækken er der ingen tvivl om, at Eminem på Roskilde Festival bliver en oplevelse ulig nogen anden.

ANNONCE