Nyhed

Nu kan du blive medejer af en Prince-sang

GAFFA.dk – Alt om musik

En tidlig samarbejdspartner til Prince har sat sin andel af ejerskabsretten til en af den afdøde stjernes sange til salg på eBay.

"Nu kan du eje en sang sammen med Prince." Sådan lyder intro-teksten til den usædvanlige salgsannonce på eBay. Det er Chris Moon, der begyndte at arbejde med Prince i midt-70'erne, og som har frigivet sin andel af rettighederne til nummeret "Soft And Wet". Nummeret var Princes første solo-single fra 1978, med musik af Prince og tekst af Chris Moon. Det blev i første omgang et mindre hit og nåede en 92.-plads på den amerikanske hitliste, men fik en revival i 1990, da MC Hammer samplede det på sangen "She's Soft and Wet" på sit storsælgende gennembrudsalbum Please Hammer Don't Hurt 'Em.

LÆS OGSÅ: Se Timberlake synge duet med Prince i Super Bowl


Auktionsprisen vil ved skrivende stund være på 490.000 amerikanske dollars, svarende til cirka 2,95 millioner danske kroner.

Artiklen fortsætter under videoen.

Se musikvideoen til "Soft and Wet" fra 1978:

"Ingen har gjort noget som dette før, ikke noget jeg kender til, så jeg forstår, hvorfor nogle mennesker ikke tror, det er sandt," skriver Moon i annoncen. Desuden skriver han, at han nærmer sig pensionsalderen og skal sælge nogle af sine værdier. Nu håber han på, at en anden får samme fornøjelse af at være medejer af sangen, som han har haft.


LÆS OGSÅ: Kunstnerne, der tjener mest efter døden


 

ANNONCE